Nature

التراسونیک کلینر | التراسونیک کلینر دندانپزشکی | دستگاه اولتراسونیک کلینر | فروش التراسونیک کلینر | خرید کلینر التراسونیک | فروش دستگاه التراسونیک کلینر | التراسونیک کلینر قیمت

اولتراسونیک کلینر

انتخاب یک دستگاه شستشوی التراسونیک ( حمام اولتراسونیک ) برای تضمین دستیابی به بهترین نتایج نظافتی ممکن بسیار مهم است. نمونه‌های بسیار از مشتریانی وجود دارد که بر روی خرید دستگاه التراسونیک کلینری سرمایه‌گذاری کرده‌اند که دارای توان یا اندازه مناسب نیست یا بطورکلی استفاده از این دستگاه روشی بهینه برای عملیات موردنظر نمی‌باشد. بطور کلی سیستم‌های شستشوی التراسونیک تجهیزات نظافتی دقیق و قدرتمندی هستند اما این تجهیزات تنها در صورتی سودمند و کارآمد خواهند بود که به شکل صحیح استفاده شوند. در این مقاله مهم‌ترین مشخصات و فاکتورهایی که هنگام انتخاب دستگاه قطعه شوی التراسونیک باید مورد توجه قرار گیرند، بررسی شده‌اند.

اندازه

یکی از مهم‌ترین مشخصات یک دستگاه شستشوی التراسونیک اندازه یا ظرفیت مخزن آن است. هنگام انتخاب یک قطعه شور التراسونیک باید به ابعاد بزرگترین قطعه‌ای که قصد شستشوی آن را دارید، توجه نمایید. همچنین در نظر داشته باشید که تعداد قطعاتی که می‌توان بصورت همزمان آنها را تحت عملیات نظافت و شستشو قرار داد و نحوه قرارگیری قطعات در مخزن نیز مستقیما به اندازه مخزن دستگاه بستگی دارد. انتخاب دستگاهی با مخزن بزرگتر از ظرفیت مورد نیاز به معنای اتلاف هزینه است و در مقابل کوچکی بیش از حد مخزن به معنای عدم امکان استفاده از دستگاه یا کاهش بهره وری خواهد بود.

سیستم‌های کنترل کننده

توان یک دستگاه شستشوی التراسونیک بدون امکان کنترل آن ارزشی ندارد. سطح کنترل یک حمام آلتراسونیک می‌تواند بین یک سیستم آنالوگ ساده تا سیستم‌های کنترل دیجیتالی پیشرفته تغییر کند. اگر در سیستم‌های کنترل آنالوگ دکمه‌ها و کلیدها بصورت بزرگ طراحی شده باشند، کاربر به راحتی می‌تواند حتی با دستکش محافظ نیز تنظیمات مورد نیاز را اعمال نماید.

سطح کنترل مورد نیاز به نوع کاربرد بستگی دارد. معمولا تمامی دستگاه‌های التراسونیک کلینر دارای سیستم تنظیم دما و زمان می‌باشند و آپشن‌های کنترلی دیگر بنا به درخواست مشتری قابل افزودن می‌باشند.

کیفیت ترنسدیوسر دستگاه شستشوی التراسونیک

ترنسدیوسر چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ در یک سیستم شستشوی التراسونیک ، ترنسدیوسر عامل ایجاد کننده امواج صوتی داخل مخزن است و کیفیت ترنسدیوسر و چگونگی اتصال آن به مخزن عاملی تاثیرگذار در میزان کارایی دستگاه می‌باشد. ترنسدیوسرهای بی‌کیفیت در مدت زمان کوتاه به مخزن آسیب وارد نموده و ممکن است بدون هیچگونه اخطار قبلی دچار خرابی شوند. بسیاری از خرابی‌ها در دستگاه آلتراسونیک مرتبط با ترانسدیوسرهای بی‌کیفیت است. علاوه بر کیفیت ترنسدیوسرها، نوع ماده متصل‌کننده آنها نیز مهم است تا تضمین شود که ترنسدیوسرها در محل صحیح خود به درستی جای گرفته‌اند و امکان افتادن آنها وجود ندارد.

توان التراسونیک

پیچیدگی‌های بسیاری پیرامون توان دستگاه شوینده اولتراسونیک و اندازه‌گیری آن وجود دارد. توان یک سیستم شستشوی التراسونیک توسط ژنراتور داخل سیستم تأمین می‌شود.برخی تولیدکنندگان خروجی RMS را در مشخصات فنی خود بیان می‌کنند و برخی دیگر از قدرت پیک یا حداکثر توان خروجی، توان متوسط یا توان کل استفاده می‌کنند. در این میان توان دریافت شده توسط ترنسدیوسرها حائز اهمیت است که صرف ایجاد امواج مافوق صوت و به دنبال آن پدیده کاویتاسیون می‌شود. شاید به اشتباه تصور شود که توان بالاتر همیشه به معنای کیفیت نظافت بهتر است. حال آنکه اولا توان التراسونیک باید با توجه به مشخصات قطعه در حال شستشو انتخاب شود. برای مثال، توان بالا می‌‌تواند باعث آسیب دیدگی بخش‌های حساس یک قطعه شود. ثانیا باید توجه نمود که افزایش توان نظافتی با افزایش توان اولترا فقط تا نقطه مشخص رخ می‌دهد و بعد از آن سطح کاویتاسیون کاهش یافته و افزایش توان فقط به مصرف انرژی بیشتر می انجامد.

دما

دمای محلول شوینده در برخی کاربردهای نظافتی حیاتی است. بعضی سیالات برای عملکرد شستشوی موثر نیازمند حرارت هستند حال آنکه بعضی مواد شوینده دارای واکنش معکوس با حرارت می‌باشند. غالبا دمای بین ۵۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد برای حمام التراسونیک مناسب است و موجب بهبود فرآیند نظافت می‌شود و دمای بیش از ۸۰ درجه سانتیگراد می‌تواند شستشوی التراسونیک را مختل نماید. بنابراین برخورداری از سیستم کنترل دمای دقیق برای این دستگاه حیاتی است و طول عمر دستگاه شما را افزایش می‌دهد.

تایمر

مقدار زمان لازم برای شستشوی موثر یک قعطه در شستشوی التراسونیک چه میزان است؟ این سوال را تنها خود شما و از طریق سعی و خطا می‌توانید پاسخ دهید اما کنترل دستگاه از لحاظ زمانی بدون شک برای شما مهم خواهد بود. زیرا مطمئنا ایستادن کنار دستگاه و انتظار برای اتمام فرآیند برای شما مطلوب نیست. بنابراین لازم است که دستگاه شما مجهز به تایمر دقیق باشد.

سبد

هنگام انتخاب یک دستگاه شستشوی التراسونیک مهم است که بدانید نحوه قرارگیری قطعات در مخزن به چه شکل خواهد بود. یکی از متداول‌ترین دلایل فرسایش و آسیب دیدگی مخزن قرار دادن قطعات در کف آن می‌باشد. در این حالت پسماند و آلودگی همانند ساینده بر کف مخزن عمل کرده و بازده دستگاه را کاهش می‌دهد. بنابراین استفاده از نگهدارنده در این عملیات ضروری است. طراحی سبدهای ارائه شده همراه با دستگاه باید متناسب با شکل قطعات باشد و برای قطعات نامتعارف باید از سبدهای شخصی سازی شده استفاده نمود.

درپوش مخزن

استفاده از یک درپوش دارای کیفیت ساخت و اندازه مناسب فرآیند تبخیر را کاهش داده، سطح صدای حاصل را فرآیند را پایین نگه داشته و گرم شدن سریع مخزن را تضمین می‌نماید.

تخلیه

اغلب موارد لازم است که محلول شوینده در پایان عملیات قطعه شویی تعویض شود. بنابراین وجود یک سیستم تخلیه قابل اطمینان، بدون نشتی و دارای سهولت کاربری در یک دستگاه شستشوی التراسونیک مهم است. همچنین در بعضی از موارد به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و افزایش بازده عملیاتی لازم است از سیستم های پرکننده و تخلیه اتوماتیک همراه با دستگاه استفاده شود.

 

التراسونیک کلینر | التراسونیک کلینر دندانپزشکی | دستگاه اولتراسونیک کلینر | فروش التراسونیک کلینر | خرید کلینر التراسونیک | فروش دستگاه التراسونیک کلینر | التراسونیک کلینر قیمت